Flexofytol vsebuje izvleček kurkume v posebni obliki mikroemulzije, ki omogoča odlično absorpcijo kurkumina.

Ena mehka kapsula izdelka Flexofytol je enako učinkovita kot skoraj en kilogram (950 g) kurkume v prahu.

Flexofytol je primeren za blaženje težav vseh sklepov – velikih, kot sta koleno in kolk, ter tudi malih sklepov na prstih.

Tilman S.A. je belgijska farmacevtska družba, ki razvija in proizvaja zdravila, prehranska dopolnila in kozmetiko, vse rastlinskega izvora. Njen ustanovitelj je Lucien Tilman, farmacevt z izkušnjami v lekarni.

Potrebe potrošnikov po lajšanju različnih simptomov in znakov je preprosto uporabil kot ideje. Z dolgoletnim strokovnim delom in preudarnostjo je skupaj s sodelavci, postavil certificiran laboratorij (certifikata: »Dobra proizvodna praksa, Analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk – HACCP«), ter razvil široko paleto kakovostnih zdravil in izdelkov za končnega uporabnika.

Flexofytol z medicinskimi dokazi podprto pripomore k boljši gibljivosti sklepov in razteznosti tetiv. Na ta način izboljša kakovost življenja uporabnika.

Uporaba prehranskega dopolnila Flexofytol je varna za dolgotrajno uporabo, ker nima neželenih učinkov na sluznico želodca, ledvica, jetra ali srčno-žilni sistem.

Raziskave so pokazale, da je Flexofytol varen za želodčno sluznico in nima neželenih učinkov na srčno-žilni sistem, jetra in ledvica.

Gibajte se
Priporočljivo je kolesarjenje, plavanje in hoja po ravnem, ne pretrdem terenu.

Sedite, stojite?
Predolgo sedenje ali stanje se ne priporoča. Izogibajte se položajem, ki za vaše sklepe predstavljajo obremenitev. Sklepe razgibajte vsako uro.

Skrbite za normalno telesno težo
Redna rekreacija in zdrava prehrana prispeva k normalni telesni teži.

Koristni namigi
Udobni čevlji, ki objamejo stopalo brez stiskanja, podplati, ki ublažijo udarce, pohodne palice in drugi pripomočki prizanašajo vašim sklepom in prispevajo k boljši kakovosti življenja.

Vaje?
Preproste vaje vsak dan, bodo pripomogle k boljši gibljivosti sklepov in razteznosti tetiv.